Despre Noi

Suntem

DAN ILINCA & FORMAȚIA SINKRON

ESTE O TRUPĂ CUNOSCUTĂ PE PLAN LOCAL ȘI NU NUMAI, CARE A REUȘIT SĂ CĂȘTIGE SIMPATIA PUBLICULUI ÎNCA DE LA PRIMELE APARIȚII, ÎN ANUL 2002, FONDATORII FORMAȚIEI FIIND DRAGOȘ POPESCU ȘI DAN ILINCA.
REPERTORIUL NOSTRU VARIAZĂ DE LA UN EVENIMENT LA ALTUL, ÎN FUNCȚIE DE CERINȚE ȘI SE MODIFICĂ ODATĂ CU TRECEREA ANILOR GRAȚIE APARIȚIEI NOUTAȚII ÎN MATERIE DE PIESE INSTRUMENTALE SAU VOCALE. LA EVENIMENTELE FORMAȚIEI SINKRON, ÎNTĂMPINAREA INVITAȚILOR SE FACE ÎN STIL PERSONAL, CU MUZICĂ LIVE, ALĂTURI DE INSTRUMENTIȘTII NOȘTRI DRAGOȘ POPESCU ȘI BOGDAN POPESCU ȘI COLABORATORII NOȘTRI ALEȘI PENTRU FIECARE EVENIMENT ÎN PARTE.
MUZICĂ PENTRU SUFLET SI PETRECERI REUSITE!

aveți un eveniment?

Activitatea formației sinkron nu se rezumă doar la apariții la evenimente, fiind invitați și participând la emisiuni televizate (etno tv, favorit tv, inedit tv, televiziuni locale…etc.)

PENTRU MOMENTELE DE DANS AVEM PREGĂTITE CELE MAI îNDRĂGITE HIT-URI ale ANIlor ’80-‘90 SAU DE ACTUALITATE, MUZICA LATINO, POP & DISCO ALăTURI DE solista noastră lavinia mihalache. de MUZICă DE PETRECERE șI FOLCLOR AUTENTIC SE OCUPă alexandra nae olaru & dan ilinca, ASTFEL îNCAT, PUTEM SPUNE Că AVEM MUZICă PENTRU TOATE GUSTURILE, abordând chiar și ritmuri orientale adaptate formației sinkron.

Soliști și instrumentiștii noștri NU FAC PARTE DIN COMPONEnțA ALTOR FORMAțII!

MOTTO-UL NOSTRU este: muzică pentru suflet și petreceri reușite!’ 

0
Recenzii
0
Clienți fericiți
0
Evenimente
Formația

DAN ILINCA&SINKRON

DRAGOȘ POPESCU

CLAPĂ ȘI ARANJAMENTE ORCHESTRALE

BOGDAN POPESCU

ACORDEON

DAN ILINCA

SOLIST MUZICA POPULARĂ ȘI PETRECERE

LAVINIA MIHALACHE

SOLISTĂ MUZICĂ USOARĂ ȘI ORIENTALĂ

ALEXANDRA NAE OLARU

SOLISTĂ FOLCLOR

DAN GUSATU

SOLIST INSTRUMENTIST
CLARINET/SAXOFON